Onze diensten

ITNOVATIVE


Sky high, secure and unplugged

Bij ITnovation kiezen we vooral voor cloud-oplossingen zoals O365 of Azure. Wij halen het maximum uit de cloud en minimaliseren op die manier uw kosten. Niet onbelangrijk: deze oplossingen wordt beveiligd met  de laatste nieuwe beveiligingstechnieken.


Door implementatie van degelijke WiFi-oplossingen in combinatie met moderne werkplekken, zorgt ITnovaton dat klanten vernieuwend en mobieler zijn.

@ YOUR SERVICE


Managed and supportive

ITnovation zorgt dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over zijn IT-omgeving. Onze managed services zorgen voor preventieve monitoring, centraal beheer van werkposten en servers, rapportage, ... 


Daarnaast kan U steeds bij ITnovation terugvallen op onze helpdesk voor het oplossen van dagdagelijkse IT-problemen, zowel remote als on-site. 

VINTAGE


Old fashioned and wired

ITnovation biedt ook de traditionele IT-services aan. Zo staan wij ook voor U klaar als het gaat over het implementeren van een nieuwe server-oplossing, server migraties of implementeren van netwerkapparatuur.


Wij zorgen voor de kennis en ervaring bij deze klassieke IT-oplossingen. BLACKBOARD


Back to school

Naast technische oplossingen staan wij ook klaar om een extra woordje uitleg te geven. Zo valt ITnovation terug op jarenlange ervaring in het geven van IT-opleidingen voor VDAB, Cevora en Syntra.


Indien de gewenste opleiding niet deel uitmaakt van ons portfolio, dan zullen wij steeds zoeken naar de juiste partners.