OLD FASHIONED


Vaak kunnen we er niet rond en blijven ze belangrijk: fysieke servers. ITnovation heeft jaren ervaring met het opzetten van een klassieke serveromgeving. We zien wel vaker dat sommige klanten hun core business het totaal niet toelaat om volledig te kiezen voor een cloud-oplossing. En daar is ook niks verkeerd mee! Integendeel we kunnen dit vaak ook combineren. Wij komen dan in jouw bedrijf een groot stuk hardware plaatsen maar daarop jouw servers gevirtualiseerd. Met andere woorden: een groot server waarop alle kleine aparte servers draaien en alles geconfigureerd volgens de regels van de kunst.

Daarnaast leveren wij desktops en laptops zodat we iedereen kunnen van de juiste tools om hun job te kunnen uitvoeren. Deze worden ook op maat gemaakt naar de wensen van de klanten. Wij proberen onze toestellen ook zo goed als mogelijk geconfigureerd af te leveren zodat u hem enkel uit de doos hoeft te nemen en aan te sluiten.


WIRED


Niet alles hoeft en kan draadloos zijn binnen een bedrijf. Sommige apparaten vragen nu √©√©nmaal netwerkkabels  en kunnen niet draadloos aangesloten worden. Deze toestellen, zoals switches, firewalls, printers, ... bieden wij aan en ondersteunen wij ook. Vergeet ook niet dat deze netwerkcomponenten ook nodig zijn bij de opbouw van een bedrijfsnetwerk maar ook om dit te beveiligen.


Hiervoor bieden wij degelijke firewall-oplossingen aan die uw bedrijfsnetwerk beschermen, internetverkeer analyseren of zorgen voor een veilige toegang voor remote office workers. Dagdagelijks zijn veel bedrijven nog steeds het slachtoffer van hacking omwille van een slecht geconfigureerde firewall. Kortom een must voor elk bedrijf!


Maak gebruik van onze managed servics en wij zorgen dat jouw netwerkapparaten voor een vast maandelijks bedrag worden gemonitord en beheerd.