ITnovative Cloud Workspace


Nee geen moderne, witte gelakte bureau met een hippe bureaustoel. Modern workplace betekent dat uw medewerkers efficiënter en flexibeler kunnen werken. Bij een Modern Workplace horen tools zoals Microsoft 365, apparaten zoals laptops, smartphones maar ook security is belangrijk. In een Modern Workplace zorg je ervoor dat werknemers niet harder maar slimmer werken.


ITnovation zorgt voor de opbouw van zo'n omgeving in Microsoft 365, kijkt na dat werknemers op een veilig manier kunnen werken en voorziet de juiste hardware zoals laptops, headsets, webcams om online meetings te organiseren. Anderzijds zorgt ITnovation dat op de achtergrond alles wordt beheerd en onderhouden zodat de werknemers optimaal en efficiënt kunnen werken.

WiFi As A Service (WaaS)


WiFi is een belangrijk netwerkconcept voor veel bedrijven: ze zorgen voor mobiliteit, easy-to-use en je kan ook externe bezoekers gemakkelijk toegang geven tot Internet.


ITnovation zorgt voor een stabiel en veilig WiFi netwerk voor een maandelijkse prijs. Samen met jou bespreken we de noden, implementeren we de access points en beheren deze via onze controller. Alles wordt beheerd en onderhouden door ons, zo word jij als klant volledig ontzorgd.


Heeft u achteraf nog extra access points nodig? Geen probleem want onze service is flexibel. Is er een access point stuk, dan komen wij dit zonder een meerkost vervangen.

MICROSOFT 365


Deze productiviteitscloud van Microsoft biedt de gekende Office-apps zoals Outlook, Word en Excel, in combinatie met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerd beveiliging. Teams, Intune, ATP,  MFA, Rights Management, ... zijn onderdelen van het M365-aanbod en dit voor een scherpe maandprijs. Deze tools worden constant geüpdate, vernieuwd, uitgebreid maar zorgen ook voor efficient en productief werken.


Met Microsoft 365 zet je de eerste stappen naar een "Modern Workplace"!

MICROSOFT AZURE


Azure, de cloud-omgeving van Microsoft, kan gebruikt voor verschillende doeleinden. Veelal wordt het gebruikt om virtuele servers op te zetten in de cloud maar het gaat veel verder. Via Azure kunnen we ook lokale data back-uppen naar de cloud, een file-share opzetten voor eindgebruikers, .... En dat allemaal op een zeer beveiligde manier. Jawel, de cloud is veel veiliger dan een lokale serveroplossing. Daarnaast zorgt Microsoft dat deze data altijd beschikbaar is. Het enigste wat jouw bedrijf nog nodig heeft is een goede internetverbinding.

Maar we kunnen ook een multi-desktopomgeving opzetten die overal ter wereld via een internetbrowser bereikbaar is. Een multi-desktopomgeving? Simpel uitgelegd is dit een omgeving waar je meerdere Windows-clients krijgt en deelt met jouw medewerkers. En dat allemaal veilig in de cloud.

Samen zoeken we met jou naar de juiste cloud-oplossing en kijken we ook waar we kunnen besparen op kosten.